dijous, 5 de juliol del 2012

14 de juliol, Festa de presentació de les Barraques 2012!

La Festa de Presentació de les Barraques d'enguany ja és aquí!


Sabadellencs! Sabadellenques! El proper dia 14 de juliol, a partir de les 18h a la Pl. dels Maquis (antiga Pl. Marcet) presentarem tot el programa d'activitats de les Barraques 2012! A més, donarem a conèixer el cartell, el tríptic i la configuració de l'espai d'enguany (Pàrquing del Carrer Creueta)!

Però com que a la CFPS som així d'eixerides hem pensat que per què fer una simple presentació típica i avorrida si, a més, podíem organitzar tota una tarda d'activitats i concursos, un sopar popular i una nit de concerts?


Així, més enllà de la presentació de les Barraques, el proper dia 14 de juliol podreu trobar, a les 18h, l'espectacle d'animació infantil “Nifú Nifà”, dinamitzat per Daniel Landry.

Tot seguit donarem pas a la primera edició del nou i flamant concurs per a col·lectius locals “Les cebes tendres”, on els diferents col·lectius de la ciutat posaran a prova les seves habilitats de rapidesa, agilitat, inventiva... Si formeu part d'un col·lectiu local i voleu participar engresqueu a quatre persones més (equips de 5 persones!), procureu-vos calçat i roba còmoda per al 14 i envieu un correu electrònic a festespopulars@gmail.com!

Un cop sapiguem quin col·lectiu és el campió de la primera edició del Cebes Tendres celebrarem un magnífic sopar de germanor, que constarà de la ja tradicional fideuà sabadellenca pel mòdic preu de 7€ el fideu.

I un cop amb la panxa ben plena de fideus celebrarem el concurs per a grups de música novells CEBATRONS. Recordem que el guanyador del mateix tindrà el luxe de tocar a l'escenari gran de les Barraques el dissabte a la nit!

Tot això en un ambient de germanor estival i amb el cap ja posat en la Festa Major que ja s'acosta!

Us hi esperem a tots i totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada