dimarts, 1 de maig del 2012

Menjaflams


El llegendari concurs de menjar flams a dojo.


Història, normativa i horaris :

El cònsol Flavius Flamantius va xuclar tristament els seus últims tres flams abans de l'execució.

L’endemà, a trenc d’alba, un escamot d'execució el mataria fustigant-lo a cios de ceba sobre les genives, fins que es morís dessagnat.

El seu somni de transformar la petita vila romana d’Arrahona en Flamadella, no s’havia complert.

També es tirarien a terra tots els monuments que havia ordenat construir durant els seus vint anys al càrrec: el Colosseum en forma de flam, el Flam del Triomf, les termes on poder banyar-se en flams de vainilla o xocolata, segons les molèsties físiques que el metge havia aconsellat curar, i fins i tot es desmantellaria el magnífic flamducte, que portava flam a totes les cases dels habitants de la vila, a totes les hores del dia i de la nit.
Una menjadora de flams d'elit en acció, any 2006

Ell sabia perfectament que es tractava d’una perversa maniobra política del seu enemic i proper cònsol de la vila, Cassius Ceballorum. Havia estat aquest qui s’havia inventat la història de les orgies que el cònsol d’Arrahona duia a terme al seu palau, amb nois i noies sencerament recoberts de flam, i el Flavius Flamantius i els seus convidats xuclant aquells flams humnas, sense mai fer servir les mans, però tocant igualment els eteris paradisos del plaer.

O potser, pensat-hi bé, el Cassius Ceballorum, un mediocre comerciant de cebes reconvertit a la política no s’havia inventat cap mentida, i aquelles orgies paradisíaques s’havien realitzat malament, i el Flavius Flamantius n’havia estat el director d’orquestra.

Però, pensant-hi bé, quina culpa tenia ell si el Cesar justament era un burro i detestava els flams? I no havia estat en Cassius Ceballorum qui havia xiuxiuejat a les orelles del Cesar que aquelles orgies d'en Flavius les oranitzava només per a desacreditar el gran emperador, i poder de tal manera aixecar l’èxercit d’Hispània?

L’endemà, a trenc d’alba, un escamot mataria aquell gran geni dels plaers del paladar però, al cap d’un parell de mil·lenis, durant la festa major de les barraques de la futura ciutat de Sabadell, un concurs de xuclar flams ens portaria a reviure la commovedora imatge del Flavius Flamantius, xuclant l’últim flam de la seva visa, tot d’una, sense fer servir les mans.

SI US VOLEU APUNTAR AL CONCURS A LA MEMÒRIA D’EN FLAVIUS, AQUESTES SÓN LES NORMES:
S’HAN DE MENJAR FLAMS XUCLANT-LOS I SENSE FER SERVIR LES MANS, EN EL MÍNIM TEMPS POSSIBLE.
NO ÉS DIFÍCIL, NO ÉS PERILLÓS, NO ÉS FASTIGÓS, NO ES PAGA RES, NO ES PEGA NINGÚ, I S’HONRA EL MÉS GRAN AVANTPASSAT DE LA NOSTRA CIUTAT.
Què més voleu?

CONCURS MENJA MENJA FLAMS
DIUMENGE 9 DE SETEMBRE
A PARTIR DE LES 18:00 AL PARQUING CREUETA
(Per apuntar-se abans de començar cada concurs)
VINE I PARTICIPA!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada