dimarts, 1 de maig del 2012

Titius


El concurs de Titius...qüestió de saber comptar i saber beure.


Història, normativa i horaris:

Després d’haver llegit aquest article la teva vida podrà canviar. Si cap a millor o a pitjor, depèn només de tu.

Aquest article parla del concurs de tituis que es farà per la festa major de les barraques al Pàrquing del Carrer Creueta.

El nostre cosí després d’haver llegit aquest article va anar al concurs i s’hi va apuntar. Al cap de pocs dies va guanyar una quantitat de diners increïble a la 6/49, i ara viu tot content en no sé qui racó maco del món.
Per contra, l’altre nostre cosí, després d’haver llegit aquest article, no va anar a veure el concurs i es va quedar a casa dormint perquè el dia abans havia agafat una borratxera de la hòstia i tenia ressaca: encara avui la ressaca no li ha passat.

Un titiu, dos titiusg, trters tiufgtius, ...
La germana del nostre cosí, que és pintora, després d’haver llegit aquest article va anar al concurs i s’hi va apuntar. Al cap de poques nits, el fantasma d’en Monet se li va aparèixer i li va pintar una desena de quadres amb els quals s’ha fet molt famosa.
Per contra, el cosí del fill de la nostra mare estava a la platja llegint aquest article. Se li van apropar dues noies molt maques que li van donar conversa però ell, enlloc de dir que estava llegint un article molt interessant i que havia d’acabar de llegir-lo per saber més sobre el concurs, es va posar a xerrar amb elles. Mentrestant, li van robar la motxilla amb el moneder.

La Clàudia, germana de primer grau de la nostra cosina, va anar a veure el concurs però pel cam, es va trobar en Toni (del qual estava enamorada des de fa molts anys) que també havia llegit l’article i anava cap al Pàrquing Creueta, lloc on es feien fan i faran tots els concursos. Es van liar, van acabar al llit, i no van veure els concursos. Al cap de nou mesos van tenir quatribessonada de nens hiperactius.

Esperem doncs, que hagis entès perquè la teva vida pot canviar cap a molt pitjor si després de llegir aquest article no vas a veure el concurs de Titius, i perquè pot canviar cap a molt millor si, a més d’anar a veure’l, t’apuntes a participar-hi.

PEL QUE FA A LES NORMES DEL CONCURS, OBJECTIU PRIMARI D’AQUEST ARTICLE, PODREU VISIONAR-LES DETALLADAMENT EL DIA DEL CONCURS MATEIX. US ANTICIPEM NOMÉS QUE ELS DOS REQUISITS PRINCIPALS SÓN: SABER COMPTAR I SABER BEURE – AMB MÉS O MENYS ESTIL- VI DES D’UN PORRÓ.

CONCURS TITIUS
DIUMENGE 9 DE SETEMBRE
A PARTIR DE LES 18:00 AL PARQUING CREUETA
(Per apuntar-se abans de començar cada concurs)
VINE I PARTICIPA!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada