dissabte, 8 de setembre del 2012

Què tenim per avui? Dissabte 08 de setembre

Sabadellencs! Sabadellenques! Enfilem ja el tercer dia d'aquestes Barraques 2012!

Avui sí que sí! Dia ben carregadet d'activitats durant tot el dia; esperem que la nit d'ahir no se us compliqués en excés i que pugueu gaudir de tot el que tenim preparat per avui!

Començarem d'horeta, a les 11 del matí amb el taller de forns solars que realitzarà l'ADDENC al Pàrquing Creueta. Tot seguit, a les 12h, començarem el primer "Bici-Tapa" de la Història local. Farem una ruta de vermuts per diferents bars del centre i durem a terme un concurs de tapes per tal de començar a fer boca abans de dinar.

Ja a la tarda, a partir de les 17h, els més menuts podran gaudir de les Barraquetes, l'espai infantil de les Barraques 2012 que amenitzaran els Titellàrium (el Burro dels Jocs). Simultàniament farem una mostra de Graffiti, un súper Rocòdrom i una tirolina, un mercat d'intercanvi i un banc de temps. També a les 17h, però en aquest cas a la Pl. Frederic Mompou (al costat del C/Indústria) es durà a terme el concurs de Bitlles Catalanes.

Correbars al CSA L'Euterpe
I ja a les 19h, a Can Capablanca, començarà un dels plats forts de les Barraques. Els nois de la Joventut de la Festaire donaran inici al seu tradicional correbars i sortiran al rescat de tots nosaltres al crit de: "El món s'acaba, FESTAIRES AL RESCAT!". Aneu amb compte i porteu banyador i manguitos!

La nit de concerts a l'espai central de les barraques començarà a les 22h amb l'actuació de Kalaña (grup guanyador del CEBATRONS, el concurs per a grups de música novell de la CFPS). Seguidament els Aspencat ens faran passar una bona estona a base del seu reggae-fusió de la Marina Alta i, per tancar la festa, el sabadellenc DJ TRRR13 ens possarà uns temazos d'electrònica!

I recordeu que durant tot el dia i nit podeu anar d'una barraca a l'altra gaudint de l'impagable simpatia dels membres de les diferents entitats de la CFPS!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada