dijous, 6 de setembre del 2012

Què tenim per avui? Divendres 07 de setembre

Sabadellencs! Sabadellenques!

Ja hem superat el primer dia de la Festa Major de les Barraques i la sensació generalitzada és que això tot just acaba de començar, no?

Per avui divendres tenim un dia fluixet en activitats però molt i molt carregat de feina de construcció, de preparació, de concloure detallets, d'arreglar tot allò que no funciona i retrobar-nos amb cara de ressaca amb tots els i les barraqueres que munten la seva estructura! I, com no, una dia i una nit ben carregadeta de festa, música i alegria!

Les Bruixes del Nord en acció!
Un cop ho tinguem tot ben muntat i les setze barraques estiguin al màxim rendiment començarem amb els concerts de la jornada!

Començarem amb més o menys puntualitat a les 22.30, amb l'actuació del grup de rock sabadellenc Òxid. Seguidament les Bruixes del Nord ens faran gaudir amb un dels seus balls de foc i música i donaran pas el grup de HardCore del Vallès Equi. Per últim, i vinguts des de terres valencianes, tindrem al grup de versions punk Orkesta Paraiso.

En definitiva, una nit mogudeta per inaugurar el nou espai de les Barraques de Sabadell! Esperem que ho gaudiu tant com nosaltres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada