diumenge, 9 de setembre del 2012

Què tenim per avui? Diumenge 09 de setembre

Sabadellencs! Sabadellenques! Ja hem superat l'equador d'aquesta Festa Major de les Barraques i enfilem el diumenge...dia dels concursos per excel·lència!

Començarem el dia, a les 11h, amb la Ruta Urbanoporosi, una ruta pels espais abandonats de la ciutat amb una mirada diferent. També a les 11h es durà a terme el vermut i la xerrada dels i les companyes de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i la Crisi. I durant tot el matí es realitzaran els tradicionals graffittis, aquest any des dels aires.

La tarda la obrirem amb un nou espai pels més menuts: un taller per desenvolupar la motricitat dels infants (d'1 a tres anys) mitjançant els jocs, a càrrec de "Juguem, juguem i juguem", i realitzarem un taller de maquillatge i trenes africanes.

Aquí teniu als "sèpios" dinamitzant el concurs de garrotins
al Mercat Central. No us els perdeu.
I passades les 18h donarem inici a una de les activitats de més èxit de les Barraques, els seus tradicionals concursos dinamitzats pels indescriptibles éssers de la Sèpia Verda! El menjaflams, els titius i els garrotins us esperen!

I a la nit, un cop acabats els concursos, donarem inici als concerts. Per aquesta nit tindrem, a les 22.30h, el hardcore italià dels Zero Milla, que donaran pas posteriorment als Pirat's Sound Sistema i el seu reggae i DnB des del barri de Sants. I per tancar la nit de concerts tindrem al Dj Angelow i una de les seves espectaculars sessions de reggae.

I recordeu, demà més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada