dijous, 6 de setembre del 2012

Visca la Festa Major de les Barraques!

Què tenim per avui? Dijous 06 de setembre


Sabadellencs, sabadellenques! La Festa Major de les Barraques ja és aquí! 

I per obrir pas, com cada any, i en l'intent constant de la Comissió de Festes per normalitzar el dijous com a dia de Festa Major, aquesta nit els i les companyes de l'Animalada duran a terme el seu tradicional cercavila pels carrers i places de la ciutat.

La cabra de l'Animalada repartirà beuratges
 a tort i a dret!
Començarem a les 22h a la Plaça del Gas i enfilarem amunt cap al Carrer Sant Quirze. Seguidament agafarem el Carrer de Gràcia, girarem pel Carrer de la Rosa i pujarem fins el Passeig (per dir-li d'alguna manera). Després avançarem fins la Plaça del Pedregar, girarem pel Carrer Borriana i passarem pels carrers Maria Fortuny, Valls, Jesús, Sant Antoni, Gràcia de nou, el Carrer d'en Font i arribarem a la Plaça de les Marquilles. Per últim anirem pel Carrer Sant Quirze, girarem per Joan Maragall i...tachán tachán..arribarem de nou a la Plaça del Gas on llegirem el pregó i acabarem la festa amb uns punxa-discos de màxim nivell!

Tot aquest recorregut estarà carregat d'actuacions de cultura popular de les colles dels Gegants de la Concòrdia, els Gegants de la Creu Alta, els Bastoners de Sabadell, les danses amb Body Art, l'animació amb Artico i, com no, de l'Animalada!

Un inici de Festa Major de màxim nivell! Us hi esperem!

Aquí teniu els músics de l'Animalada donant-ho tot!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada